Köp- och leveransvillkor

Leveransvillkor

Normal leveranstid är cirka 3 dagar.  

Vi skickar beställningar med Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till Postnord och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss så fakturerar vi dig för vårt arbete och omkostnader med hantering av varorna.

Fraktkostnaden för en beställning är normalt 39 kr. Vid ordervärde överstigande 500 kr bjuder vi på fraktkostnaden (gäller ej vid ett andra utskick).
 

Följande gäller paket som "ej kommit fram"

Om du ej mottagit din order inom 5 arbetsdagar (postgång) från ordertillfället måste du höra av dig till oss. Om du inte har hört av dig så har vi heller ingen möjlighet att undersöka varför paketet saknas. Fakturatiden löper på som vanligt tills paketet är bekräftat försvunnet. Om posten meddelar att aktuell försändelse ej nått och ej kommer att nå sin destination så ersätter vi varorna. Vi ersätter inte försändelser som anges som "levererad" av postnord.
Försändelser som anges levererad av Postnord men som saknas ska efterlysas med kollinummer hos postnord.

Utbytesgaranti

Vi på Personförsvar skickar en ny spray till dig om du tvingats använda din i ett nödläge. Det vi kräver är en kopia av polisanmälan samt någon form av bevis att du handlat av oss, namn och adress kan i många fall räcka.

 

Ångerrätt/Reklamation 

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. 
Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar eller en ny motsvarande produkt. däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. Återbetalning sker via klarna efter att returnerade varor godkänts att vara i nyskick.

 

Betalningsalternativ

- Klarna
Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank.

Minimiorder är 100 kr inklusive moms.

 

Personuppgifter

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i GDPR.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen